torsdag 30. april 2009

Rally Tunisia 30. April

Pål Anders kjørte inn til 8. plass i dag. En ledning til tenninga vibrerte av, tapte en del tid før han fant ut av det. Bulkete hjul i dag også, men kan bruke de en dag til. Har byttet til nye dekk +- mye småtteri som har tatt tid i dag. Kjempevarmt å skru og har sikkert drikki 5 liter vann i ettermiddag. Må passe på å ha verktøyet i skyggen da det er dritvarmt å ta på ellers.


Vi måtte kjøre mye småveier før på dagen i dag, 35 mil totalt. Det var fjelloverganger med grusveier på flere mil på 2. gir, rista helt for jævlig.

Pål Anders sier han hvertfall ikke skal spare på noe i morgen, motivert som bare det. Men er nå en hel time frem til 4. plassen. Pål Anders tror likevel det er mulig selv om de har "bare" 30 mil i morgen, som er nest siste dag.


Vi camper siste natta nå, hotell 2 siste nettene. OK å campe, dusjer hver kveld, men liten vits å skifte tøy da vi blir like støvete på vei tilbake fra dusjen til teltet. Skal bli deilig med en seng og slippe å ha strømaggregatet i øra hele natta. Ikke ikke minst bråket fra de som skrur også.

Flere faller fra i løpet hele tiden, tøft å stå ut! Mange har vært innom sykestua og fått bandasjert seg opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar