søndag 26. april 2009

Rally Tunisia 26. April

Er vel fremme ved bivuaken, skal være her frem til tirsdag morgen. Er fremdeles i samme grustak. Jeg løy visst litt i går når jeg sa grussletta vi overnatta på var 10 mil lang...kjørte 29 mil til på samme sletta idag. Bare et veikryss på denne distansen, og en bensinstasjon!! Trur jeg kun hadde bensin igjen i røret når jeg endelig kom frem til bensinstasjonen...
Er det øde eller??? Nær sagt ingen svinger, hele Libya er et grustak med 3 palmer, noen kameler og sauer. Det er alt...


Sol og 35 grader og mye vind idag. Eksotisk land...haha... Pål Anders tok 3. plass i dag...Fantastisk! Han er skikkelig i gang nå Har blitt kjent med så utrolig mange nye hyggelige mennesker. På kveldene slapper vi av og spiser sammen. Blir ikke akkurat hæla i taket, da det er grisetidlig opp hver dag. Opp klokken 4 i dag....det er jo midt på natta normalt :-)








Ligger nå under åpen himmel i natt, 20 varme og stjernehimmel. 200 mil til nærmeste sivilisasjon som er litt lik vår. Må jo si det er fantastisk deilig. Ikke noe mas og alt under kontroll fortsatt... Pål har vært flink til å planlegge og fått med seg det som er viktig å ha. Begynner jo å få litt rutine nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar