fredag 1. mai 2009

Rally Tunisia 1. Mai

Siste halvdel av løpet i dag ble avlyst pga en ulykke med en rallybil. Ble personskade på begge i bilen så de 2 helikoptrene som arrangøren disponerte ble opptatt. Pål kjørte inn på en 5. plass i sanddynene, og var fornøyd med det. Dette er etapper som Pål liker aller best og kjører fortest på. 30 mil med sandkjøring tar ekstremt på kreftene.


Sykkelen måtte på ny runde med å bytte framfelg igjen, 3 felgen vi bytter pga bulker. På fabrikksykla har de bytta framfelger hver eneste dag, så vi prater om helt ekstrem kjøring. Bakdekk og moussa bak blir bytta stort sett hver dag på Pål sin sykkel også. Dette var en av de dagene det var mest eksotisk terreng å kjøre i, nesten bare sanddyner.



I morgen som er siste dagen er det "bare" en 16 mils etappe Tror ikke så mye vil skje i toppen, men ting kan skje. Små feil kan gi store tidsforskjeller. Pål Anders er ennå på hugget for å kjøre for fullt helt inn. Sykkelen har holdt utrolig bra, alt gått helt uten store problemer. Ganske utrolig med snart kjørte 420 mil på full gass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar